Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válasz Morvai Krisztina nyílt levelére

2009.08.22

Tisztelt Morvai Krisztina Európai Parlameni Képviselőasszony!

 

Olvastam nyílt levelét amit Tóth Gábor Budapesti Rendőrfőkapitány Úrnak írt. Tudom, hogy nem vagyok illetékes a kérdésben, de úgy éreztem nem hagyhatom válasz nélkül a Magyar Nemzeti Költészet eme gyöngyszemét. Szeretném őszinte érdeklődéssel megtudakolni, hogy mire gondolt mikor ezeket a sorokat papírra vetette. (ill. egy Word dukumentumba  pötyögte)

 

Az újságíró látható nosztalgiával gondolt vissza a 2006. őszi eseményekre, amikor még teljes mértékben szocialista-liberális elképzelések és ízlés szerint tevékenykedett a rendőrség Magyarországon. Azaz: válogatás nélkül vadászták le, verték össze és börtönözték be az országot kifosztó, gyarmattá tevő kormánnyal szemben tiltakozókat, de akár a járókelőket is, s lövöldözték ki a szemét az 1956. évi Forradalom ötvenedik évfordulójára emlékezőknek.

 

Lehet, hogy tájékozatlanságomból és korlátoltságomból kifolyólag félreértelmeztem a 2006. őszi eseményeket, de nekem úgy tűnt, hogy a gyarmatosító sötét zsidó erők ellen tiltakozó békés magyar kisebbség talán egy kicsit (de tényleg csak egy icipicit) túlzásba esett mikor macskakövekkel kezdett dobálózni, illetve békés magyar polgártársaik autóit borogatta és építkezésekről lopott (mások által pénzért vásárolt) építőanyagból barikádot emelt, hogy a mocskos zsidó ÁVH-s rendőrök útját állja. (Természetesen ha a macskakövek, az autók és az építőanyag a sötét gyarmatosítók tulajdonát képezte ez felmenti a Magukfajtákat minden felelősség alól, és szíves elnézését kérem, hogy polgártársaink megkárosításával vádoltam Önöket.)

 

„…az ország teljes kifosztását szervező és lebonyolító szűk elit uralkodik a mi Hazánkban s felháborító módon ők mernek velünk szemben - az őket kiszolgáló rendőrség által s minden más lehetséges eszközzel - fellépni, bennünket fenyegetni, a saját hazánkban jogfosztottá, alávetetté tenni. Ma még a szemkilövetők, a nemzeti vagyont fosztogatók diktálnak Magyarországon, ők irányítják és torzítják el a közbeszédet, a médiát, a gazdaságot, miközben a magyarok többsége megfélemlítettségben és nyomorúságban él. Ennek azonban vége lesz, Főkapitány úr, el fog jönni az igazság órája és vissza fogjuk venni a Hazánkat a megszállóktól és helytartóiktól..”

 

Kedves Krisztina! Ön elég okos hölgynek tűnik. A mi Hazánkban az uralkodik akit mi megválasztunk. (Bizony Mi, a megfélemlített magyarok.) Addig amíg a magyar emberek ezeket a szemkilövető szadistákat emeli hatalomra bizony ők fognak uralkodni. Ön jogfosztottnak érzi magát? Kifejtené ezt bővebben? Ha Ön tényleg jogfosztott lenne akkor aligha hagynák, hogy ilyen badarságokat írjon és tegye fel a világhálóra, és azt sem hagynák, hogy Európában képviselje ezt a megszállt, gyarmatosított cigánytenyészetet. ( Mielőtt felháborodna, hogy szeretett hazáját ilyen szavakkal illetem, emlékeztetem, hogy ezek mind Jobbikos politikusok szájából hangzottak el.)

 

„Ezen abszurd tragikomédia egyik új eleme, hogy a szemkilövető kormány minisztere, Göncz Kinga az Európai Parlament Szabadságjogi Bizottságának alelnöke lett. (Most indítok egy nemzetközi kampányt azért, hogy ez a gyalázatos helyzet megszűnjön, a magyarországi emberi jogi helyzet világossá váljon, s az emberi jogokat lábbal tipró politikus e posztjáról lemondjon, illetve eltávolításra kerüljön. Ezúton is kérek minden jóérzésű magyart és külföldit, hogy írásban tiltakozzon az Európai Parlament elnökénél amiatt, hogy kecskére bízzák a káposztát, szemkilövetőre az emberi jogok védelmét.)”

 

Krisztina! Ugyan mi köze van ehhez annak a szerencsétlen kapitánynak? Sőt tovább megyek. Az ön levelének kilencven százalékához semmi köze szegény embernek. Lehetséges, hogy ennek a levélnek semmi köze a Kapitány Úrhoz, hanem csak azért született, hogy az önök tiszta céljait és ideológiáját reklámozza? Lehetségesnek tartja Ön, hogy a Jobbik ilyen alantasnak tűnő módszerekhez folyamodjon népszerűségének növelése érdekében? Csalódott lennék ha ez így lenne.

 

„A másik esemény - szinte ugyanekkor - Szögi Lajos tanár úr brutális meggyilkolása volt. Mint emlékezetes, az emberi mivoltából kivetkőzött ötvenfős horda két gyermeke szeme láttára verte agyon az autójából kirángatott áldozatát. Az önök rendőrsége ekkorra már olyan mértékben csak a kormányellenes tüntetők megrendszabályozásával, bántalmazásával és a hibbant kormányfő állandó védelmével volt elfoglalva, hogy a véres tragédiát nem hogy megelőzni, de kinyomozni sem tudták.”

 

Ez most vicc? Természetesen rendkívül sajnálatos esemény volt a Tanár Úr meggyilkolása, és ezúton is szeretném részvétemet kifejezni az egész családnak. (Amit ön is megtehetne ahelyett, hogy politikai célokra használja föl ezt a szerencsétlenséget.) A tárgyra térve. Ez itt számomra teljesen zavaros. Ön szerint a rendőrség milyen lépésekkel tudta volna megelőzni ezt a balesetet? Úgy, ha minden sarkon állna legalább egy rendőr. Erre reális esély nincs, a probléma gyökere pedig egészen más. Ezt az incidenst az elmúlt 20-50 év cigánypolitikája ill. annak hiánya okozta. A rendőrségnek esetleg a nyomozás során volt felelőssége, de azt, hogy ezt hogy végezték nem az én dolgom méltatni.

 

„Azt mondták, tűrhetetlen, hogy a rendőrség teljességgel elhanyagolja bűnmegelőzési és bűnüldözési feladatait, s magára hagyja az erőszaknak, a lopásoknak, az egyre terjedő bűnözésnek kitett embereket, főként faluhelyen. (Mára már világossá vált ennek oka is: a jogfosztott és védtelen vidéki emberek a tervek szerint nyilván el fognak menekülni otthonaikból, hátrahagyják földjeiket, amelyek a megszállók zsákmányává válhatnak. Mi más lehet annak hátterében, hogy a hatalom nem engedi a rendőrséget rendőri munkát végezni, azaz a bűnt megelőzni és üldözni, a lakosságot a bűncselekményektől megvédeni?) Ez volt a Magyar Gárda megalapításának másik oka.”

 

Hallott Ön már a paranoid skizofréniáról? Ha nem akkor leírom röviden, hogy mi is ez:

 

Paranoid/Deluzív zavarok: nagyfokú bizalmatlanság, gyanakvás. Téveszméik közelebb állnak a valósághoz, jól kidolgozott, logikusan felépített téveszmerendszert alakíthatnak ki (például összeesküvés elméletek). Gyakoriak az erotomán, féltékenységi, grandiózus, üldöztetéses vagy szomatikus paranoiák. Megjelenésükben rendezettek, kifejezett hallucinációjuk nincsen.

 

Nem vagyok orvos, de fenti szavai után erős gyanú ébredt bennem, hogy ön talán beteg lehet. Ön egy olyan összeesküvés elméletben hisz amin józan gondolkodású ember csak mosolyog. Igen, rosszak a vidéki emberek életkörülményei. Ennyi igaz a fenti sorokból. De hol vannak azok a gyarmatosítók kérem szépen? Jöjjön el és mutassa meg őket nekem! Nem látok a földeken egy izraeli zászlót sem, telepeseket sem, hadsereget sem, de még egy árva lelket sem. Csak Árpádsávos zászlókat látok. Vagy már az Önök zászlóit is gyarmatosították? Akkor használjanak másik jelképet, talán a MAGYAR NEMZETI LOBOGÓ lenne a legjobb választás. Igen Kedves Krisztina, a Magyar Nemzeti Lobogó. Mert Önök Magyarok ha jól tudom, nem értem miért nem Nemzetünk hivatalos lobogója díszíti a termőföldjeinket.

 

„Ezek után 2009. júliusában a magyaroknak a tömeges bűnözéssel és a diktatórikus rendőrséggel szembeni védelme érdekében megalakult egy új mozgalom, az Új Magyar Gárda. A hatalmat láthatóan nem érdekli az az "apró" tényező, hogy ez a mozgalom egy újonnan létrejött szövetség, amely tevékenysége köztudomásúlag nem kötődik a feloszlatott Magyar Gárda Egyesülethez, hiszen az utóbbi már nem is működik.”

 

Kedves Hölgyem! Ha ezt sikerült elhitetnie az emberekkel, akkor ajánlom a következő gyakorlatot: Szerezzen egy tehenet. Majd álljon ki a Kossuth-térre és magyarázza el a Magyar embereknek, hogy egy kékbálnát látnak. Szerintem akkor már ez is menni fog.

 

„Főkapitány Úr, jómagam és az engem listavezetőként Európai Parlamenti képviselőnek jelölő Jobbik Magyarországért Mozgalom mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország a jelenlegi diktatúra helyett demokratikus jogállam legyen, ahol az emberi jogokat és az emberi méltóságot tiszteletben tartják.”

 

Morvai Asszony! Ön ne beszéljen nekünk demokráciáról! Hogy is volt azzal a melegfelvonulással? Be akarják tiltani? Lábbal tiporni az emberi jogokat? Semmibe venni meleg honfitársainak elidegeníthetetlen jogait? Pedig nem ezért tüntették ki önt pár éve, de nem ám!

 

„A gonosz erőknek nem sikerülhet Palesztinát csinálni a Hazánkból. Tájékoztatom Önt, valamint a magyar és a nemzetközi közvéleményt: az lehet, hogy a nyakunkon ülő helytartók feloszlattatják az önvédelmünkre létrejött Magyar Gárdát és ellehetetlenítik az Új Magyar Gárdát is. De azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy ha a szükség úgy hozza, alkalmas időben a magunkfajta magyar emberek kapával és kaszával kergessék el megszállóinkat és helytartóikat a tőlünk ellopott földekről, a mi nemzeti vagyonunkból, a Mi Hazánkból.”

 

Kapára fel Hölgyem! Úgyis régen röhögtem már egy igazán jót. Vagy önnek ez piszkos lenne? De majd a fölhergelt idióták elintézik, amíg Ön Brüsszelben tömi a zsebét….(A gonosz erők kifejezésre nem is érdemes reagálni, én is rajongója vagyok a Star Wars-nak.:))

 

„Ebben a nemes önvédelmi küldetésben tudom, számíthatunk arra sok-sok nemzeti érzelmű magyar rendőrre, akiket önök három éve folyamatosan a hivatásuk és a magyarságuk megtagadására kényszerítenek. Hosszú idő után ez lehet majd az első alkalom, Főkapitány Úr, amikor ön büszke lehet az (egykori) alárendeltjeire. Mégegyszer összefoglalva:  Sok mindenben mesterkedhetnek, elérhetnek látszatsikereket, de nem fognak belőlünk palesztinokat csinálni! Nem és nem, Kedves Főkapitány úr!”

 

Igen Krisztina, számíthatnak még sok rendőrtől sok mindenre, és remélem Önök is büszkék lesznek mikor megkapják, én biztosan meghatódva fogom figyelni azokat a pillanatokat!

 

„Ui: Szíves közbenjárását kérem ahhoz, hogy telefon-lehallgatásaimat korszerűbb eszközzel oldják meg. Egykori ENSZ-beli és mostani Európai Uniós külföldi munkatársaimmal, képviselőtársaimmal telefonálva sokat szégyenkezek az elmaradott, versenyképtelennek tűnő magyar technika miatt, amikor az erős visszhangozásból, a vonal rendszeres megbontásából mindenki azt a következtetést vonja le, hogy "mi magyarok" még egy jó kis lehallgatásra is képtelenek vagyok. Virág elvtárs a Tanú filmből forog a sírjában!”

 

Ismét ajánlom figyelmébe a paranoid skizofréniáról szóló részletet!

 

Összefoglalva:

 

Felháborítónak tartom, hogy egy tanult nő, aki ráadásul Magyarországot képviseli Európában, ilyen alpári, primitív hangnemben szólaljon meg a nyilvánosság előtt. Tudom én, hogy a megszólítani kívánt réteg ugyanezen a színvonalon van, de egy politikus ezt nem engedheti meg magának. De a legszomorúbb, hogy ebben az országban erre igény van, ez minősíti sajnos hazánkat.

 

Minden jót!

 

Magyarlabanc

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kup

(Nomád, 2009.10.25 17:07)

Gyarmatosításról....
Hát Te egy tényleg vakmarha egy ember vagy Labanc!
Ferihegyen, és Táborfalván itt az Izraeli haderő!!!!
Nem hiszed Te nagybarom? Járj utána!!!!
Esetleg kérdezd meg az áruló köpönyegforgató Vukicsot, hogy kikkel edzenek Ferihegyen!!!

Kup

(Nomád, 2009.10.05 14:32)

Adjon az Isten Szebb Jövőt!
....ennyi és nem több.

Kup

(Nomád, 2009.10.04 20:21)

Vak vagy labanc. De lehet, hogy szimplán magyarellenes áruló, vagy csak tetszik az, hogy provokálhatod a népet.
Erről nem nyitok veled vitát, mivel kiszállok innet. Na császti lászti műbiboldó!

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.10.01 21:33)

Igazából ezt a cikket nem én írtam hanem Magyarlabanc, de ha gondolod válaszolok. Én vagyok elvakult? Ti beszéltek gyarmatosításról nem mi. Szerintem ez azért elég nagy hülyeségre utal már önmagában :)

Magyarország

(Hazafi, 2009.10.01 20:58)

Tudod labanc, -látod itt is találkozol velem- a földeken nem is fogsz izraeli zászlót látni. Az képletesen már nsajnos ott van a földhivataloknál a telekkönyvi papírokon. Azért az elvakultságod mellett egy kicsit a dolgok mögé is nézhetnél...

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.09.04 01:20)

Fraxinus senki nem állította hogy nem volt túlkapás...

fraxinus@freemail.hu

(fraxinus, 2009.09.04 00:36)

azért elég szomorú, hogy a 2006-os tüntetőket csak "macskakőfelszedőnkek" látod. Mindenki tudja, hogy a Fidesz-tüntetésre tolták rá a radikális tömeget ("persze, megérdemelték, mind fasiszta"-gondolod te), de még a metróból kijövő járókelőket is komolyan megsebesítették. A bíróság kártérítést is igényelt nekik ("nyilván Fidesz-bérencek!"-szokták mondani). A túlkapásokról pedig még a balos index is kiadott könyvet, olvasgathatnád...

adam@arachne.cz

(adam, 2009.09.02 22:28)

Jaj, már Magyarlabanc! "Ja kérem nem kell egy jogerősen betiltott szervezet egyenruhájában parádézni." Mintha Marian Cosma-nak azt mondanád, hogy "Ja kérem, nem kell olyan helyre menni, ahol késelnek." Hol áll arányban egy öltözék viselése a brutális rendőrtámadással?
A gyarmatosítással kapcsolatban (jé, nem is mondtam, hogy zsidó) pedig kérném megtekinteni a legjelentősebb ingatlan-befektető cégek nemzeti hovatartozását (ez megtekinthető az interneten is), a vidéki mezőgazdasági külterületek nagy léptékű belterületbe vonásának kérdését, a vidéki (nem kizárólag Budapest-környéki) új lakóparkok felszaporodását, melynek házai konganak az ürességtől, mégsem eladó egy sem. Ja, és az ingatlan-befektetők ebből nem is csinálnak titkot. Kimutatást nem készítenek, de a gyarmatosítás kérdésben ajánlom neked az induktív módszert: a valós világot megfigyeled, mintákat keresel, és a minták alapján általánosításokat fogalmazol meg. De akár deduktív módszerrel is operálhatsz: indulj ki egy hipotézisekből (pl. Magyarországon nincs gyarmatosítás), ennek igazolására gyűjts adatokat, majd ezek alapján dönts a hipotézised elfogadásáról vagy elvetéséről.

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.09.02 20:39)

Miért ne látnánk bele te Béla? Nemkell ehhez zsindnexet olvasni, van elég radikális oldal ami beszámol a ti nagy tetteitekről :)

Egy a sok közül

(Gárdista, 2009.09.02 20:21)

Nem hinném, hogy kivül állóként belelátnál abba, hogy mi mindent csinálunk!
De tudod mit? Van megoldás: JELENTKEZZ GÁDISTÁNAK!!!

Magyarlabanc

(Magyarlabanc, 2009.09.02 10:42)

Rendőrterror? Szerintem meg az a (nem is kicsi) túlzás. Miféle terror? Ja kérem nem kell egy jogerősen betiltott szervezet egyenruhájában parádézni. Mert hiába gondoljátok, hogy az ország nagy része ennek örül, nem így van. Ne felejtsük el, hogy 400ezer ember állt mögöttetek fél éve és ebből a 400ezerből nem valószínű, hogy mindenki jó szemmel nézi amit a gárda művel. (Tudom, most majd azt mondod, hogy parlagfüvet irtanak, meg jótékonykodnak, de ez természetesen csak a kampány...) Tehát a rendőrterror kifejezés elég erős. A zsidó gyarmatosítás elmélete meg szerintem hülyeség, de inden esetre mese, mindaddig amíg nem adsz a kezembe egy kimutatást ami bizonyítja. Morvai levele pedig primitív,olyan mintha egy durcás kisgyerek írta volna akitől elvették a kedvenc játékát. Mondhatni, szánalmas, de tanult emberhez semmiképp nem méltó. De nyugodtan olvasd el a többi levelét is, ott is sokszor alpári hangnemben ír.

adam@arachne.cz

(adam, 2009.09.02 00:55)

Szögi Lajos halálával kapcsolatosan "rendkívül sajnálatos eseményről", "szerencsétlenségről", horribile dictu "balesetről" beszélni legalábbis eufemizmus, de inkább ízetlen otrombaság. Az általános, jelenleg is tartó brutális rendőrterror jogtalanságát pedig nem magyarázza meg sem a kockakövek dobálása, sem az autógyújtogatás, sem egyebek. De ezt valószínűleg te is tudod. Mint ahogy azt is, hogy bizony, kemény gyarmatosítás folyik kis hazánkban. És az általuk felvásárolt földekre természetesen nem tesznek ki semmilyen zászlót, nem is szántani akarnak rajta. Morvai levelének hangneme alpári? Primitív? Hogy indulatos, és elkeseredett, azt belátom. De az oka megvan rá. Mai állapotunknak éppen megfelelő.

antilab@indamail.hu

(Antilabanc, 2009.09.02 00:01)

Te, "magyarlabanc", hogy te mekkora nagy ökör vagy....!

Magyarlabanc

(Magyarlabanc, 2009.09.01 22:37)

Minek írsz akkor hülyeséget?:)

"Kik vagytok ti, hogy egy olyan embert mint, Dr. Morvai Krisztina, így becsméreljetek? Mi az, hogy tehén...stb.?"

Miről beszélsz? Írd akkor le nekem, hogy hol becsméreltem Dr. Morvai Krisztinát?

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.09.01 20:06)

Killer látod ezek vagytok ti. Mikor elfogy az "ész érv" (hehe) akkor jöttök hogy majd bezúzzátok a pofánkat. Gratulálok.

crile.fisher@gmail.com

(Crile Fisher, 2009.09.01 19:46)

Komment helyett:
http://crilefisher.blog.hu/2009/09/01/a_labancokhoz

Killer: erőteljesen égeted magad, kérlek, ülj le.

Killer

(Killer, 2009.09.01 19:21)

Te büdöscsicska "magyar"labanc féreg!!!

Ki a faxom szerencsétlen??? Megtalállak, ledarállak!
Menjél wazze azt vonuljál szombaton a sok kiskancsóval!!!

???

(Magyarlabanc, 2009.09.01 17:19)

Tehén??? Egy rossz szót nem szóltam róla... Olvasd el te szerencsétlen mielőtt baromságot írsz.:)

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.08.31 19:58)

Magyarlabanc jelenleg is egy helyesírás tanfolyamon van ezért nem kommentál. Elnézést kérek helyette is.

Dr. Morvai Krisztinát mi egy remek komédiásnak tarjtuk, igaz egy kicsit hibbant. No de hát a politika már csak ezt teszi az emberrel. Ön szerint egyébként egy jogász diploma önmagában minősít egy embert?

Killer

(Killer a Kossuth térről, 2009.08.31 14:32)

NA Ti analfabéta állatok!!!!

A szkinhed, mint olyan nem létező fogalom!!! Helyesen leírva: SKINHEAD!!!

A másik!

Kik vagytok ti, hogy egy olyan embert mint, Dr. Morvai Krisztina, így becsméreljetek? Mi az, hogy tehén...stb.?
Szorult volna anyátokba a fejetek, de tovább megyek, apátok szegény jobban járt volna ha, egy kissámlit csinál helyettetek mert, legalább öreg napjaira lenne mire ülnie.