Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megalakult a Gárda Csendőrség, végre biztonságban a Magyar!

 

Adjon az Isten Fajtársak!

Örömmel tudatom a nagy hírt, hogy megalakult a kisemmizett, megalázott, jogfosztott és rettegő Magyar Népet védelmező Gárda Csendőrség. A mocskos zsidó ÁVH-s majmokat kicselezve augusztus 22-én Szentendrén a Gárda avatással párhuzamosan zajlott az esemény. (Teljes nevén Új Magyar Gárda Mozgalom... Csak mint tudjuk ez túl hosszú ezért a Magyar Gárda nevet használom a továbbiakban, ahogy ezt teszik a vadonatúj mozgalom tagjai és szervezői is.)

Én személy szerint örvendezéssel fogadtam a hírt. Mindig is arra vágytam, hogy olyan emberek vigyázzák az álmomat akik nyíltan rasszisták, akik megmondják, hogy ki a Magyar és ki nem, akiket csak addig érdekelnek a személyiségi jogok amíg nem ők sértik őket, akik mindenkit az ellenségüknek tekintenek és megvetnek aki nem ért velük egyet. Mert igazság az egy van csak mint tudjuk és az a Magunkfajták oldalán van. Bizony kedves Fajtársaim.

Őszintén remélem, hogy a Magyar Gárdisták nem adják föl szélmalomharcukat, és létre tudunk hozni egy olyan országot, ahol az embereknek végre csak akkor kell félniük ha van saját véleményük, és az nem egyezik a Jobbikéval, Öröm lesz nézni mikor a Csendőrök bárkit letartóztathatnak aki zsidó, vagy cigány vagy esetleg ferde a szeme vagy sötét a bőre.

 

Szebb és diktatórikusabb jövőt kedves Fajtársaim!

 

Magyarlabanc

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.09.02 13:03)

Én is biztosítalak Philip hogy nem akarunk semmilyen ideológiát beültetni sehova. Mindössze a hatás ellenhatás törvénye alapján hülyeségre hülyeséggel válaszolunk.

És így van itt nem leszel moderálva nyugi, bármit lehet írni. Nem vagyunk mi kirekesztők.

Magyarlabanc

(Magyarlabanc, 2009.09.02 12:30)

Nem célunk semmiféle ideológia semmiféle táptalajba való ültetése. Amúgy pedig nyugodtan olvasd, kommentelj, nem tiltunk ki, nem moderálunk itt akármit mondhatsz. Nem úgy mint a radikális portálokon...


U.I.
"hírek bagatelizálássá degralálása" Ez így nem stimmel...:)

philip7@freemail.hu

(Philip7, 2009.09.02 10:53)

Üdv Mindenkinek!
Értem én a honlap feladatát, jellegét, de a cinizmussal párosult hamis információ "áradat", csúsztatások még antipatikus a számomra és valószínűleg még sokunk számára. Olvasom, mert ahogy az index-en is, itt is szükség van a félretájékoztatásra való figyelem felhívásra. A kritikáitok, melyek hírek bagatelizálássá degralálása, nem kisebbíti a felelősségeteket a jelenlegi népbutító rendszer további éltetésében. A honlap feladata (akárhogy is tagadjátok) egy bloggoló, fórumozó réteg megfogása, "vicces" módon ideológiátok hamis táptalajába ültetése.

...

(Magyarlabanc, 2009.09.01 17:51)

Örülök, hogy nevetségesnek találjátok.:) Ez a cél.

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.09.01 14:07)

Sajnos a mondatod több helyen is helytelen kedves Magyar. Hazaárulást csakis hadi állapot alatt lehet elkövetni, másrészt mint már ideológiai társaid kifejtették, egy zsidó nem lehet hazaáruló, mert ő eleve hazátlan. Azért jó próbálkozás, de javaslom állj elő valami mással.

Budapest

(Magyar , 2009.09.01 14:03)

Te NEM vagy MAGYAR !Egy HAZAÁRULÓ pajeszos köcsög vagy !

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.08.31 21:42)

Azthiszem valahova leírtam, nem is lehet más a cél. A nemzeti radikális oldalak engem ugyanúgy megmosolyogtatnak, segítsünk egymáson, szerezzünk pár kedves percet egymásnak. Hiszen mindannyian magyarok vagyunk vagy mi.

Killer

(Killer, 2009.08.31 21:13)

Naná, hogy hűséges olvasó maradok. Mert sokat szeretnék röhögni a mérhetetlen idiotizmusotokon!!!

Főlabanc

(Főlabanc, 2009.08.31 19:51)

Köszönjük, reméljük továbbra is hű olvasóink maradnak az urak.

Killer

(Killer, 2009.08.31 14:43)

Ez az oldal egy nagy rakás fostalicska, szivárványos zászlóba csomagolt ratyi és deviáns marha által kreált SZAR!!!!

Vélemény

(Látogató, 2009.08.31 14:18)

Nevetséges az oldal.

asd

(Főlabanc, 2009.08.29 13:31)

A kurucinfo a mentor oldalunk ez nem titok :)

ja@inkabbnem.il

(turulpénisz, 2009.08.29 13:07)

kurucionfo :)